По принцип това е стандартното подреждане в профила на потребителя! Мнения, кога се е присъединил и контакти! Между първите 2 и начините за контакт са вкарани Custom Profile Fields или допълнителни полета към профила (Като дискорд, скайп и т.н.). Тъй като използваш разширение, което да показва колко теми има даден потребител, то евента който вкарва темите на потребителя е след Custom Profile Fields и преди начините за контакт, тоест опитай да преместиш броя мнения преди Contact Profile Fields.cgozzie1975 написа: ↑14 Юни 2024, 16:42 Здравей ще можеш ли да корегираш Мненията да са под Темите щот сега мненията ми седят най от горе и ме дразни..
Във viewtopic_body.html отваряш и търсиш ред 172
Код: Избери целия код
<!-- IF postrow.POSTER_JOINED --><dd class="profile-joined"><i class="bi bi-person-fill-add me-2 text-success"></i><strong>{L_JOINED}{L_COLON}</strong> {postrow.POSTER_JOINED}</dd><!-- ENDIF -->
<!-- EVENT viewtopic_body_postrow_custom_fields_after -->
<!-- EVENT viewtopic_body_contact_fields_before -->
Код: Избери целия код
<!-- EVENT viewtopic_body_postrow_custom_fields_after -->
<!-- IF postrow.POSTER_POSTS != '' --><dd class="profile-posts"><i class="bi bi-chat-dots me-2 text-primary"></i><strong>{L_POSTS}{L_COLON}</strong> <!-- IF postrow.U_SEARCH !== '' --><a href="{postrow.U_SEARCH}"><!-- ENDIF --><span class="text-muted fw-normal">[</span> {postrow.POSTER_POSTS} <span class="text-muted fw-normal">]</span><!-- IF postrow.U_SEARCH !== '' --></a><!-- ENDIF --></dd><!-- ENDIF -->
<!-- EVENT viewtopic_body_contact_fields_before -->
След