Блокатор на реклами открит: Нашият уебсайт съществува чрез показване на онлайн реклами на нашите посетители. Моля, подкрепете ни, като изключите блокатора на реклами на нашия уебсайт.
Здравейте на всички, здравей и на теб Админе. По житейски причини се наложи да отсъствам от форума тук и като цяло от работния процес пряко ангажиран с моя и с този форум, но вече съм тук и ще се радвам да дебатираме на всякакви теми свързани с phpBB. Та така сега по същество:
Както всички видяхте по заглавието на темата се разбира, че тъй като съм самоук и ресурса ми е ограничен ми се налага да изисквам помощ, относно инсталацията на "phpBB 3.3.11" за своя личен форум, тъй като ми излезна известие, че има ъпдейтната версия, реших да я сложа - Към момента съм инсталирал в директорията инсталационния пакет "3.3.11", но имам проблем с данните, които трябва да въведа при започване на реалната инсталация, прикачвам няколко скрийншота, като се надявам АДМИНА, тъй като сме стари познайници, да се ангажира пряко и да ми съпортне, и не само той, а всеки компетентен. Оставам на линия.
NecheB написа: 19 Май 2024, 11:09
Само да уточниш ако може, искам да си инсталираш нов форум с 3.3.11 версията или искаш да обновиш вече съществуващ форум до 3.3.11?
Също така погледни за всеки случай Ръководство за стартиране (ако е нова инсталация) има няколко теми като започнеш от долу нагоре.
Благодаря за бързия отговор, не е нов форума, просто ми излезна съобщение да обновя стария, тъй като не функционира правилно и реших да го обновя, като изтеглих инсталацията и я сложих с фтп мениджър в директория на форума и сега, като се опитам да влезна във форума, ми иска тези данни за инсталация, които съм снимал.
Дали е удобно да ми напишеш Админе, какво трябва да въведа, като данни, можем да започнем с скрийншота, който направих, там трябва да се попълни и след това, вероятно ще има още леки данни за попълване, който ще снимам отново.
П.С за жалост не съобразих, и не съм изтеглил копие на форума, да разбирам ли, че цялата ми работа отиде на кино с тази нова инсталация?
Поздрави
NecheB написа: 19 Май 2024, 19:12
Погледни в контролния панел на хоста и върни бекъп на стария ти форум и следвай стъпките за обновяване от една версия към по-нова.